1.800-2 λίτρα ελαιόλαδο
2 κιλά αλεύρι
Σουσαμι
Αμύγδαλα
Ψήνουμε για μια ώρα στους 180
Για το σιρόπι:
2 λίτρα νερό
1 κιλό ζάχαρη
1 φλιτζάνι πετιμεζι
Ξύλο κανελλας
Βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη να βράσουν μαζί με τη κανελλα. Μόλις βράσει ρίχνουμε και το πετιμεζι. Σε κατσαρολακι βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι. Το καβουρδιζουμε και προσθέτουμε λίγο λίγο το σιρόπι. Στρωνουμε σε ένα ταψί σουσαμι και απλώνουμε το μείγμα μας. Ισιωνουμε την επιφάνεια και πασπαλιζουμε με το υπόλοιπο σουσαμι. Χαραζουμε την επιφάνεια και βάζουμε ένα αμύγδαλο σε κάθε κομμάτι.